Ασφάλιση κτιρίων Ασφαλίστε το ακίνητό σας και το περιεχόμενό του.Ενυπόθηκα ή μη. Στις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες.

Για τους περισσότερους από εμάς η απόκτηση ενός σπιτιού είναι σκοπός ζωής. Το σπίτι μας αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας μας, που εκτός από μεγάλη οικονομική επένδυση είναι και συναισθηματική. Το σπίτι μας είναι ο προσωπικός μας χώρος και ένα από τα πιο ανεκτίμητα πράγματα στην ζωή μας. Αγαπάμε λοιπόν και ασφαλίζουμε την κατοικία μας για όλους τους τυχόν κινδύνους που πιθανόν προκύψουν είτε αυτή είναι ενυπόθηκη είτε όχι.

Οι λόγοι ασφάλισης κατοικίας στην χώρα μας

• H Ελλάδα συγκαταλέγεται στις χώρες με υψηλή σεισμικότητα
• Η Ελλάδα έχει μεγάλο αριθμό πυρκαγιών (& εμπρησμών) κατά τους καλοκαιρινούς μήνες
• Η Ελλάδα είναι η χώρα της Ευρώπης με το υψηλότερο ποσοστό ιδιοκατοίκησης
• Σε πολλές περιπτώσεις, η ασφάλεια κατοικίας έχει αποκτηθεί με στεγαστικό δάνειο. Η συγκεκριμένη ασφάλεια ονομάζεται ασφάλεια ενυπόθηκης κατοικίας
• Οι καταστροφές από πλημμύρες στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια λόγω της κλιματικής αλλαγής
• Η κρίση καθιστά την ασφάλιση κατοικίας περισσότερο αναγκαία, γιατί σε περίπτωση ζημιάς, οι ιδιοκτήτες δεν έχουν τους πόρους να την αποκαταστήσουν με δικά τους κεφάλαια αλλά ούτε και τη δυνατότητα δανειοδότησης
Μέσω ενός συμβολαίου ασφάλισης της κατοικίας σας!

Το κόστος ενός συμβολαίου ασφάλισης κατοικίας δεν είναι ακριβό. Αντίθετα, είναι πιο οικονομικό από το κόστος ασφάλισης του αυτοκινήτου σας!
Το βασικό συμβόλαιο που μπορείτε να συνάψετε είναι αυτό που καλύπτει τον κίνδυνο από πυρκαγιά που έχει ξεκινήσει μέσα στο σπίτι. Επόμενος συνήθης κίνδυνος είναι ο κίνδυνος σεισμού και ακολουθεί ο κίνδυνος πλημμύρας.

61 / 100

Βασική/Πλήρης

Η καλύτερη σχέση τιμής με ποιότητα

ταξιδεύουμε μαζί σε εναν κόσμο ασφάλειας.

Αρέσει σε %d bloggers: